Νόμισμα:

Καλωσήρθατε

Δωρεάν Μεταφορικά για αγορές άνω των 60€!

Δεν υπάρχουν αντικείμενα στο καλάθι.

Δεν υπάρχουν προϊόντα προς Σύγκριση.

Αναζήτηση

Πολιτική Επιστροφών - ΑκυρώσεωνΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ


Αν για κάποιο λόγο δεν μείνετε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής του προϊόντος εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς το παραλάβατε. Εχετε την δυνατότητα να επιλέξετε κάποιο άλλο προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, αφού προηγουμένως έχετε έρθει σε επικοινωνία και συνεννόηση μαζί μας, είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω e-mail. Σε αυτή τη περίπτωση επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής του προϊόντος και την αποστολή της αντικατάστασής του.

Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο απο τα προιόντα μας σε κακή κατάσταση (χτυπημένο, χαλασμένο) μας ενημερώνετε το πολύ εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή αυτού και σας γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος χωρις καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση.ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Για ακύρωση παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει να στείλετε e-mail στη φόρμα επικοινωνίας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 215 55 55 802. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της.